Termeni si conditii

Bine aţi venit pe site-ul www.duios.ro.

Site-ul www.duios.ro, numit in continuare Duios, este proprietatea SC DUIOS BOUTIQUE SRL inregistrata in Bucuresti, sediu social: CALEA MOSILOR NR. 306, BL. 56, SC.2, ET.1, AP.32, SECTORUL 2, punct de lucru: STRADA ION G. RACOTEANU, NUMARUL 4, SECTOR 3, J40/10961/2015, CUI/CIF: 34973041, si va fi numita in continuare Societatea.

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe acest site implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

1.Înregistrare


Ca să vă înregistraţi pe site-ul www.duios.ro este necesar să completaţi următoarele informaţii despre dumneavoastră: (nume şi prenume, adresă de email, adresa de domiciliu/livrare, numărul de telefon la care puteţi fi contactat). Dacă una sau mai multe informaţii din cele completate de dumneavoastră se modifică ulterior, vă rugăm să ne anunţaţi la adresa de email office@duios.ro.

In utilizarea serviciului, sunteti de accord sa furnizati informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.
Datele dumneavoastră vor rămâne confidenţiale şi nu vor intra în posesia unor terţe părţi pentru a fi folosite abuziv în alte scopuri.

2. Continut

Duios reprezintă un magazin online de haine care contine prezentări detaliate ale produselor comercializate de către Societate, preturile acestora actualizate, si în care Utilizatorii pot achizitiona produse, prin efectuarea unor comenzi în spatiul online.
Continutul propriu existent în Site este protejat prin drepturi de autor si prin drepturi asupra mărcilor în conditiile legislatie din România. Continutul marcat că fiind al altor furnizori este protejat atât în conditiile legislatiei române cât si, în special, în bază legislatiei corespunzătoare din tara unde este domiciliat (sau îsi are sediul) titularul drepturilor. Continutul furnizat de utilizatori este protejat de drepturi de autor în conditiile legislatiei Române, titularii drepturilor fiind utilizatorii care au afisat continutul.
Societatea îsi rezervă dreptul de a completa, sterge sau modifica informatiile din Site fără acordul dumneavoastră. În situatia în care Site-ul a fost modificat si nu mai doriti utilizarea acestuia, aveti posibilitatea oricând să stergeti contul de utilizator.

3. Descrierea produselor

Duios publică pe Site diverse produse (îmbrăcăminte si accesorii), informatii despre produsele oferite spre achizitionare, servicii practicate, într-o anumită perioadă si doar în limita stocului disponibil.
Toate produsele afisate pe site au preturile exprimate în RON si includ T.V.A..
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii. Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare.
Duios nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Cumparatorul este de accord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia Duios de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.
Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului sau decalajele in ceea ce priveste masura/dimensiunea produselor, datorita particularitatilor acestora.

4. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului Duios este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
Abonatii newsletter-ului Duios pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Duios mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Societatea nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

5.Comanda produselor


Utilizatorii site-ului duios.ro pot cumpăra produse de pe site completand informaţiile solicitate prin formularul de inregistrare pentru a facilita comanda şi plata acesteia. Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră.
La înregistrarea contului, nu puteți folosi un nume de utilizator sau adresă de email care aparține sau care este deja utilizată de către o altă persoană, care pot fi interpretate că aparținând unei alte persoane, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale unei persoane, care este ofensator sau imoral. Nu sunt acceptate conturi multiple. În situația în care constatăm că aceeași persoană, se conectează cu mai multe conturi de utilizator, ne rezervăm dreptul de a sterge toate conturile suplimentare primului cont înregistrat.
Societatea își rezervă dreptul de a denunta unilateral comanda efectuată de către Utilizator în urmă unei notificări prealabile adresate Utilizatorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părti față de cealaltă sau fără că vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele situatii:

• neacceptarea de către banca emitentă a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul de plătii online;
• 
invalidarea tranzactiei de către procesatorul de plăti agreat de Societate, în cazul plătii online;

• datele furnizate de către Utilizator, pe site sunt incomplete sau incorecte;

• activitatea Utilizatorului pe site poate si/sau produce daune de orice natură de Societatii si/sau partenerilor acestuia;

• realizarea de livrări esuate;
• pentru alte motive obiective.

6. Metoda de plata

Plata produselor comandate de pe Site se poate realiza la momentul livrării produselor de către curier (ramburs) sau în avans (mobilPay). Datele completate de dumneavoastra sunt in siguranta, Duios nu are acces la datele dumneavoastra bancare.
Plata produselor comandate se va realiza integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.
Factura fiscală va fi trimisă către dumneavoastră o dată cu expedierea produselor comandate. Oricând aveți posibilitatea să vă verificati informatiile personale în Contul dumneavoastră vizitând Site-ul si accesând sectiunea “Contul meu”, disponibilă după autentificare.

7. Calitate si garantii

Toate produsele comercializate de către Societate beneficiază de conditii de garantie conforme legislatiei în vigoare si politicilor comerciale ale producătorilor.

8.Contract


Contractul dintre Societate şi cumpărător va fi guvernat de legea română şi se interpretează în conformitate cu reglementările cu privire la aceasta. Orice neînţelegeri se soluţionează pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor de pe teritoriul României.

9.Drepturi de autor


Intregul continut al site-ului www.duios.ro, design-ul, textele, grafica, structura şi toate informaţiile de pe site sunt proprietatea exclusivă a firmei SC DUIOS BOUTIQUE SRL si a furnizorilor săi si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Orice încercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afişa, distribui, vinde sau modifica din conţinutul, datele, informaţiile şi materialele găsite pe site-ul nostru este strict interzisă fără acordul scris al reprezentantului Societatii.

10.Reclamaţii


Pentru orice tip de reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: office@duios.ro. Vă asigurăm că echipa Duios va face tot posibilul să rezolve în cel mai scurt timp posibil reclamaţiile dumneavoastră.

11.Protectia datelor cu caracter personal

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la site-ul www.duios.ro.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC DUIOS BOUTIQUE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor si dorinta de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii. Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dvs. determină neprocesarea / anularea comenzii.
SC DUIOS BOUTIQUE SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 2222. 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la office@duios.ro. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

12. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Duios si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Duios, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.