Povestea noastră

TOTUL A ÎNCEPUT CU O PASIUNE pentru lucruri delicat meșterite. Făcute cu grijă și atenţie, în care să ne putem pune sufletul. Credem cu tărie că o hăinuţă de copil trebuie să spună o poveste, și, mai ales, să facă parte din poveștile pe care cel mic le trăiește atunci când explorează lumea, învaţă și se joacă. Ce nume mai bun puteam alege, când aveam tocmai senzaţia acea de fiecare dată când gândeam un nou design și cum se va împleti cu acele povești: Duios.

Locul în care spunem povești prin hăinuţele pe care le făurim pentru cei mici. Și știm că acele hăinuţe vor fi iubite și vor rămâne o amintire preţioasă a anilor când copilașul era atât de micuţ și abia începea să descopere minunăţiile lumii.

După cum spuneam, detaliile sunt foarte importante pentru noi. Începând cu texturi atent alese, cu materiale, dantele și ajungând la tot felul de accesorii care de care mai năstrușnice.

Hăinuțele noastre

HĂINUŢELE NOASTRE sunt inspirate din povești diferite. Putem să găsim tematici în natură, în basme sau în comic-book-uri și SF. Oricare ar fi gusturile copilașului tău, cu siguranţă vei găsi ceva în colecţiile noastre.

FOLOSIM NUMAI CELE MAI BUNE MATERIALE pentru că suntem dedicate pentru a face hainuţe care îl vor acompania pe copilașul tău până ajunge să nu mai încapă în ele, și nu pentru că se strică.